Stelt onze Freeware bepaalde eisen ?

  Alle bestanden zijn "Freeware" en mogen geheel vrijblijvend gekopieerd en verspreid worden, mits in ongewijzigde vorm. Dit geldt echter NIET voor de beeld- en geluidsbestanden ! Voor meer informatie verwijzen we naar onze gebruiksovereenkomst.

De bestanden zijn "ingepakt" met WinZip (ZIP) OF als een programmabestand (EXE). Het exe-bestand is onmiddellijk uitvoerbaar ( door erop te klikken - het installeert daarna zichzelf), voor het zip-bestand dien je over WinZip ® te beschikken (zie hiervoor onze Linkspagina ( rubriek software- en internetsites ). Voor sommige programma's (deze met een .EXE) zijn extra bestandjes nodig op je PC. Je kunt deze basisbestanden downloaden vanuit elke software-rubriek. De ZIP-bestanden ( deze die de namen .xls  - .doc -  ... bevatten) kunnen gewoon met Microsoft Office ® toepassingen als Excel, Word, ... geopend worden.

Je hoeft deze basisbestanden slechts éénmaal te downloaden om ALLE programma's te laten functioneren. Ze komen vanzelf op de juiste plaats terecht en laten toe dat alle programma's van RBSOFT functioneren. De basisbestanden zijn vereist bij elk programma dat geïnstalleerd wordt. Download ze meteen even !

Indien er andere bestanden bij het EXE.bestand gevoegd zijn – bijvoorbeeld *.wav, *.mdb, *.mid, *.wmf, … - mag je deze nooit wissen of verplaatsen uit de map waarin ze geïnstalleerd werden bevinden om een juiste werking te kunnen verzekeren.

Onze software is ontwikkeld voor gebruik onder Windows ® . Ze wordt getest op diverse pc's met besturingssystemen vanaf Windows 98 tot en met Windows7. Eventuele extra benodigde basisbestanden voor de werking onder deze besturingssystemen (voor zover niet in het programma meegeleverd) stellen wij desgevallend ter beschikking in de software-rubrieken.

 Onze programma's bevatten (minstens) een achtergrondmuziekje, waardoor de de aanwezigheid van een geluidskaart in je pc echt noodzakelijk is !

  Indien de versie structureel gewijzigd werd, verandert het nummer van de versie. Voor kleine aanpassingen verandert enkel de release-datum. Je kunt dus best zowel de versie als de release-datum noteren, teneinde enkel veranderde bestanden te downloaden.

  Onze producten werden (tenzij anders vermeld in de beschrijving) gemaakt met behulp van Microsoft ® applicaties, meestal in de (voor)laatste versie. Ze zijn (minstens) uitgetest op diverse monitoren en printers (inktjet en laserjet).